Werken bij Thijssen

DE ZONNIGE ZOMER KUNNEN WE ZEKER VERSTERKING GEBRUIKEN! Wil jij komen knallen, mail naar solliciteren@cafethijssen.nl!

Onze grote familie kent serieuze strijders, stille krachten, zwembadpas-snijbomen en grote broers en zussen. Veel mooie vogels die vroeg of laat weer hun vleugels uitslaan. We hebben een mooi uitgebreid team en zijn niet voortdurend op zoek, maar tuurlijk maken wij met liefde plek voor leuke, goed gemotiveerde en enthousiaste versterking!

Hou je ervan om op vrijdagavond te knallen en honderden biertjes te tappen in een echt uitgaanscafé, of ben je meer een vroege vogel die houdt van een ochtendzonnetje en de geur van dampende koffie en verse croissantjes? Of voel je je meer thuis in de keuken waar je een goed strijdplan bekokstooft om een lunchpiek te overwinnen?

Bij ons zijn verschillende rollen en word je aangemoedigd om alles uit te proberen. Uiteindelijk zijn zowel de flexibele allrounder als de doorgewinterd specialist toppers in het team. Wel vinden we het fijn als je minimaal 2 diensten per week beschikbaar bent. Het liefst sowieso een doordeweekse dienst en een weekenddienst. Natuurlijk zit hier flexibiliteit in.

Sta je te trappelen? Mail ons dan op solliciteren@cafethijssen.nl met daarin je naam, leeftijd, adres, beschikbaarheid, ervaring en –bovenal- een kneitergoeie, flitsende, overtuigende en tranentrekkende motivatie! Wie weet word jij een nieuwe Thijssentelg!