Reserveren

Café Thijssen is regelmatig het decor voor gezellige borreltjes ter ere van o.a. verjaardagen, afstuderen, vertrekkende collega’s of vrienden, promoties, geboortes, ontmaagdingen, bar mitswa’s, huwelijken, hengstenballen, tupperwareparties, bake sales en nog véél meer.

We zijn een druk cafeetje maar houden met liefde ook een hoekje vrij voor zulke grote groepen. De ruimte is alleen wel beperkt. Voor gigapartijen zijn wij echt niet geschikt en mail ons dus bijtijds. Exclusief te huur zijn wij helaas nooit en aparte ruimtes hebben we niet; tenzij je het kleinste kamertje meerekent. Specifiek tafels reserveren doen wij slechts bij hoge uitzondering. Mail ons, natuurlijk houden wij met liefde rekening met iemand die slecht ter been is of om een prachtige reden een lievelingshoekje heeft in ons bruine café.

Op vrijdagen is er voor te grote groepen (30+) geen plaats aangezien wij een gezellig uitgaanscafé zijn en dat ook graag willen blijven.

Afijn, meer weten? Mail ons op borrel@cafethijssen.nl en vermeld in je bericht o.a. de gewenste datum en tijd, het aantal mensen, de aard van de bijeenkomst en verder alles wat je wil weten of wat enigszins relevant kan zijn om een leuke tijd in ons café te hebben.)