Quiz Night

***All questions in English/Dutch***

Max. 5 players per team

€ 2,50 each

Big Chouffes or beer packages for the winning team

 

HOW TO SIGN UP?

METHOD 1:

Click here:
Thijssen Facebook Evenementen

Choose the right Quiz -> Post your team’s name and the number of players in the Discussion section -> You’re in!

METHOD 2:

There is no method 2. Just find a way to subscribe through Facebook or take a chance, show up without a reservation and hope for a spot. 🙂

 

WHAT IS IT?

An English-style pub quiz existing of 8 rounds and 80 questions including a picture round and a music round.
With internationally oriented questions and over 5 international teams contending every week, this quiz is one of the few quizzes in Amsterdam that mix a local and foreign audience in a typical Dutch brown café. This makes it all the more fun, of course!

Een avondje trivia onder leiding van onze quizmaster Sjoerd. In teamverband (2-5 spelers per team) wordt er een op Engelse leest geschoeide pubquiz bestaande uit 80 vragen gespeeld.
We beginnen de avond om 20:00 uur altijd met een plaatjesronde waarbij je 10 plaatjes te zien krijgt over een bepaald onderwerp. Van de Simpsons tot de planeten van ons zonnestelsel,van architectuur tot insecten. De op één na laatste ronde, ronde 7, is een muziekronde. 10 korte fragmenten en aan de teams de opgave om uitvoerend artiest en de naam van het nummer te noemen. De overige 6 rondes bestaan uit 10 vragen die het hele gamma van eenieders kennis beslaan.
Vergis je niet, er wordt bier gedronken, er wordt gelachen en gejoeld, maar het is altijd razend spannend!
Rond de klok van 23:00 uur is de quiz klaar en komt Sjoerd met de einduitslag. Welk team gaat er met de magnums Big Chouffe of de bierpakketten vandoor?

De eerste 20 teams die zich aanmelden zijn verzekerd van een tafel:

– Schrijf in de ‘Discussie’ in  het betreffende facebookevenement je teamnaam en aantal teamleden, max. 5p! (let op: alleen klikken op ‘aanmelden’ is niet voldoende om je te registreren als team!)
– Nodig je teamgenoten uit voor dit evenement
– Als je je team hebt aangemeld ben je verzekerd van een tafel. Het is in principe niet mogelijk om een specifieke tafel te reserveren.
– Zonder aanmelding is er geen garantie dat je mee kunt doen.
– Is er om 19.45 uur nog niemand van het team aanwezig, dan vervalt de reservering.
– Deelname kost € 2,50 p.p.

Vragen? Stuur ons een PM op Facebook.