DiscoBingo

Mon
24
Dec2018

Gezellig plaatjes draaien met een extra spelelement: ken jij je klassiekers?

From 23:00 until 04:00

Kerstavond kun je zó uit de middernachtmis het café in rollen. Wij doen namelijk DiscoBingo en zijn tot 04:00 uur (!) 's nachts geopend. 

Meespelen kan, maar hoeft natuurlijk niet: het wordt evengoed een beregezellige avond! We rijgen allerlei leuke plaatjes aan elkaar: van disco natuurlijk, tot jaren 70, '80, funk, soul, pop en eigentijdse kekke plaatjes.

Ergens in op de avond krijg je de mogelijkheid om een kleine DiscoBingo-kaart te kopen voor het luttele bedrag van 1 euro. Hiermee maak je kans op 2 kaarten voor Alt-J in Afas live.

De band uit Leeds bracht begin juni hun derde album Relaxer uit. In 2015 verkocht de band AFAS Live al uit en sloot de band Best Kept Secret af. De band stond afgelopen jaar ook in de Alpha op Lowlands. 

Net naast de hoofdprijs gegrepen? Er is nog een kans, namelijk op kaarten van Pumarosa! Minder bekend maar minstens zo goed en misschien wel nóg opwindender!

Op de bingokaart staan 9 bekende klassiekers: de naam van het nummer en de uitvoerend artiest. Hoor je een nummer voorbij komen dat op jouw bingokaart staat? Kruis het vakje af. Volle kaart? BINGO!!!

We beginnen met draaien vanaf 22:00 uur, maar het daadwerkelijke Bingofestijn begint pas rond middernacht. Als iedereen een beetje scherp is, zijn de prijzen rond 01:00 uur verdeeld. 

Zien we je dan?

Laat een bericht achter

Wees de eerste die reageert!

avatar
wpDiscuz