Werken bij Thijssen

Wij hebben eigenlijk altijd plek voor leuke, goede, gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

MAAR-NU-EVEN-NIET!!!

 

VOLGEND JAAR

Zeker nu het voorjaar weer in haar volle glorie losbarst, ligt het werk voor het oprapen! Misschien niet direct voor 38 uur in de week, maar wat niet is kan nog groeien. Minimaal beschikbaar voor 1 weekenddienst, maar liever 2 dagdelen in de week, beschikbaarheid in het weekend en inzetbaar op zowel dag- als avonddiensten zijn een vereiste!

Hou je ervan om op vrijdagavond te knallen en honderden biertjes te tappen in een échte uitgaansambiance, of ben je meer een vroege vogel en hou je van de serene rust van de ochtend, met dampende koffie, een ochtendzonnetje en de geur van verse croissantjes? Of zoek je liever de betrekkelijke rust van de keuken op en verzorg jij een overrrrrrheerlijke lunch?

Voor elk wat wils dus. Not a native speaker? We also have job opportunities for non-Dutch speaking people who like to be a part of our, quite international, kitchen crew,

Sta je nog steeds te trappelen? Stuur ons dan een mailtje op solliciteren@cafethijssen.nl met daarin je naam, leeftijd, adres, beschikbaarheid, ervaring en – bovenal – een kneitergoeie, flitsende, overtuigende en tranentrekkende motivatie!

Oh ja, ook onze keuken is nog niet volledig gerobotiseerd en behoeft capabele mensen. Maak je over ervaring niet druk: met 2 rechterhanden (figuurlijk dan) leer je het in een handomdraai.