Werken bij Thijssen

Onze grote familie kent serieuze strijders, stille krachten, zwembadpas-snijbomen en grote broers en zussen. Veel mooie vogels die vroeg of laat weer hun vleugels uitslaan. Daarom hebben wij eigenlijk altijd plek voor leuke, goede, gemotiveerde en enthousiaste versterking.

In onze team past alles, toch zijn we momenteel meer op zoek naar mensjes met dat simpele label ‘man’. Daarbij is wat horeca ervaring zeker een mooie plus!

Hou je ervan om op vrijdagavond te knallen en honderden biertjes te tappen in een echt uitgaanscafé, of ben je meer een vroege vogel die houdt van een ochtend zonnetje en de geur van dampende koffie en verse croissantjes? Of voel je je meer thuis in de keuken waar je een goed strijdplan bekokstooft om een lunchpiek te overwinnen?

Bij ons zijn verschillende rollen en word je aangemoedigd om alles uit te proberen. Uiteindelijk zijn zowel de flexibele allrounder als de doorgewinterd specialist toppers in het team. Wel vinden we het fijn als je minimaal 2 diensten per week beschikbaar bent. Het liefst sowieso een doordeweekse dienst overdag en/of een weekenddienst. Natuurlijk zit hier flexibiliteit in.

Sta je te trappelen? Mail ons dan op solliciteren@cafethijssen.nl met daarin je naam, leeftijd, adres, beschikbaarheid, ervaring en –bovenal- een kneitergoeie, flitsende, overtuigende en tranentrekkende motivatie!