Quiz Night

Mon
28
Aug2017

Brouwersgracht 107

All questions in both Dutch and English!

From 20:00 until 23:00

At Café Thijssen

Brouwersgracht 107

€ 2,50

Een avondje trivia onder leiding van één van onze quizmasters Elke of Sjoerd. In teamverband (2-5 spelers per team) wordt er een op Engelse leest geschoeide pub quiz bestaande uit 80 vragen gespeeld.
We beginnen de avond om 20:00 uur altijd met een plaatjesronde waarbij je 10 plaatjes te zien krijgt over een bepaald onderwerp. Van de Simpsons tot de planeten van ons zonnestelsel, van architectuur tot insecten. De op één na laatste ronde, ronde 7, is een muziekronde. 10 korte fragmenten en aan de teams de opgave om uitvoerend artiest en de naam van het nummer te noemen. De overige 6 rondes bestaan uit 10 vragen die het hele gamma van eenieders kennis beslaan.
Vergis je niet, er wordt bier gedronken, er wordt gelachen en gejoeld, maar het is altijd razend spannend!
Rond de klok van 23:00 uur is de quiz klaar en komt Elke met de einduitslag. Welk team gaat er met de magnums Big Chouffe of de bierpakketten vandoor?

An English-style pub quiz existing of 8 rounds and 80 questions including a picture round and a music round.
With internationally orientated questions and over 5 international teams contending every week, this quiz is one of the few quizzes in Amsterdam that mix a local and foreign audience in a typical Dutch brown café. This makes it all the more fun, of course!

Sign in on facebook (prefered):

www.facebook.com/cafethijssen/events/

or send us an e-mail: quiznight@cafethijssen.nl

 

Laat een bericht achter

Wees de eerste die reageert!

avatar
wpDiscuz